Różności i nowinki technologia

Wydarzenie OnePlus 9: data, godzina i sposób oglądania

Telefony z Androidem OnePlus mają spory zestaw fanów, a jeśli policzyć się w ich gronie, zapewne zechcesz być na tegorocznej premierze najnowszej linii firmy: serii OnePlus 9.

Co jest w sklepie? Cóż, w swoich filmach OnePlus zachwala Fluid Display 2.0, panel OLED, który ma mieć naprawdę szybką częstotliwość odświeżania, a jednocześnie (według firmy) utrzymuje imponującą żywotność baterii. Istnieje możliwość trzech modeli – OnePlus 9, 9 Pro i 9R – i być może nowy zegarek.

Aby uzyskać więcej informacji, najlepiej wziąć udział w wydarzeniu. Oto jak:

KIEDY ZACZYNA SIĘ WYDARZENIE ONEPLUS?

Rozpoczyna się dzisiaj, 23 marca, o 10:00 ET / 7:00 PT / 14:00 BST.

GDZIE MOGĘ OGLĄDAĆ WYDARZENIE ONEPLUS?

Będziemy mieć osadzony strumień wideo na żywo na górze, więc możesz pozostać tutaj, aby obejrzeć, kiedy się rozpocznie. W przeciwnym razie przejdź do tych linków:

Zostaw komentarz

Maciek Luboński
Z wykształcenia jestem kucharzem , ale to nie przeszkadza mi pisać dla Was tekstów z wielu ciekawych dziedzin , których sam jestem fanem.Piszę dużo i często nie na tak jak trzeba , ale co z tego skoro tak naprawdę liczy się pasja.

Najlepsze recenzje

Video

gallery

Facebook